Eero Vainio jatkaa Raision Keskustan johdossa

RAISIO. Keskustan Raision kunnallisjärjestö ry on pitämässään syyskokouksessa valinnut seuraavalle kaudelle puheenjohtajakseen Eero Vainion jatkamaan tehtävässään. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Kalle Myllymäki sekä jatkoon sihteeri Tuure Vepsä. Muiksi jäseniksi kunnallisjärjestön johtokuntaan valittiin jatkoon Erkki Haavisto, Lauri Laukkanen, Olli Kauppila, Olavi Tuomi, Airi Nenonen, Anneli Minks ja uusina Jukka Rantala ja Merja Niemi sekä naisjärjestön uusi puheenjohtaja Tuija Nummela.

– Keskustan syyskokous piti tärkeänä, että raisiolaisten nuorten ongelmiin löydetään ratkaisu esimerkiksi elinkeinoelämän suunnasta tulleen nuorille räätälöidyn toiminnan kautta. Kokous kannusti myös voimakkaasti tukemaan presidenttiehdokas Matti Vanhasen valintaa. Kokous painotti, miten tärkeää on kuunnella, mitä Vanhasella on sanottavaa ylivoimaisen ulkopoliittisen osaamisensa perusteella, kertoo puheenjohtaja Eero Vainio.