Nousiaisten kunnanjohtajaehdokkaista jatkoon Nina Kivi, Antti Kuusela ja Jaana Karrimaa

NOUSIAINEN. Nousiaisten kunnanjohtajan valintaprosessi etenee. Haastatteluraati on haastatellut 20 hakijan joukosta kahdeksan henkilöä: vt. kunnanjohtaja Nina Kivi, yhteistyöjohtaja ja liikelaitoksen johtaja, vtm Antti Kuusela, yleisesikuntaupseeri, eläkeläinen Hans Ehrnrooth, projektikoordinaattori, ytm Sami Peltola, yhteiskuntatieteiden kandidaatti Antti Jämsen, valtiotieteiden maisteri Jaana Karrimaa, htm Mauno Mäkiranta ja htm Olli-Pekka Salminen.

Haastatteluraati esitti maanantaina 11. syyskuuta kokoontuneelle kunnanhallitukselle, että se kutsuu jatkohaastatteluun Nina Kiven, Antti Kuuselan ja Jaana Karrimaan.

Hallitus haastattelee kaikki jatkoon päässeet hakijat ja lähettää lisäksi kaikki kolme soveltuvuustesteihin.

Nousiaisten kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä on irtisanoutunut virastaan 1.9.2017 lukien siirtyessään eläkkeelle. Käytännössä hän on ollut poissa työtehtävistään jo toukokuusta alkaen, jolloin hän jäi pitämään kertyneitä lomiaan ja vapaitaan. Kunnanjohtajan virkaa hoitaa parhaillaan hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi.

Lopulta kunnanjohtajan valitsee valtuusto.