KAARINA. Littoisten tanssilavan pihalla komeilee 31. elokuuta julkistettu Jaetut askeleet -yhteisötaideteos. Littoisten tanssilavan ja uimarannan läheisyydessä oleva teos on osa Kaarinan kaupungin Suomi 100 juhlavuoden yhteisötaideteosten sarjaa. Teosta ovat olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdessä Kaarinan kaupungin yhteisötaiteilija Sara Ilveskorven kanssa Tanssiseura Sekahaku ry.

Jaetut askeleet, on kaksiosainen mosaiikkiteos, jonka idea syntyi Tanssiseuran Sekahaun halusta kunnioittaa Littoisten pitkää lavatanssiperinnettä. Teokset sijaitsevat ulkona tanssilavan ja hiekkarannan välissä, joten kaikilla alueella liikkuvilla on mahdollisuus nauttia niistä. Teoksen toinen osa, pienoistanssilava, osallistaa yhteisöä toimintaan, sillä siinä voi harjoitella Suomalaisen tangon askeleita.

Teoksen valmistamiseen on osallistunut kahden kuukauden aikana yhteisötaiteilija Sara Ilveskorven lisäksi noin 40 Tanssiseura Sekahaun jäsentä ja alueen muuta käyttäjää, alakouluikäisestä eläkeläisiin. Jaetut askeleet -teoksen teemana on ollut Suomi 100 juhlavuoden mukaisesti ”teemme yhdessä”. Teoksen visuaalinen ilme onkin syntynyt kaikkien osallistujien yhteistyön tuloksena.