Eeli ja Mäikkä duo keikkailee kotikaupungissaan Raisiossa

Raisiolaisten Eeli Hallikaisen ja Markku ”Mäikkä” Tuomen duo esiintyy Raision Mallaskulmassa lauantaina 30. syyskuuta.

MUSIIKKI. Raisiolaisten Eeli Hallikaisen ja Markku ”Mäikkä” Tuomen duo esiintyy Raision Mallaskulmassa lauantaina 30. syyskuuta. Tapahtumaan on sisäänpääsymaksu.

– Aina on mukava palata musisoimaan kotikonnuille. Viime keikka keväällä samoilla mestoilla oli loppuunmyyty ja hurmioitunut yleisö halusi uuden esiintymisen. Osa yleisöstä lähti oikein joraamaan, toiset taas keskittyivät kuuntelemaan, Tuomi sanoo.

– Soitamme laajalla repertuaarilla legendaarista Suomi-iskelmää 60-luvulta aina tähän päivään asti omilla sovituksillamme, lisää Tuomi.

Eeli Hallikainen valmistelee juuri debyyttilevyään. Onnellinen loppu -esikoissingle ja -video julkaistiin kesällä. Tuomella sen sijaan on työn alla kaksi levyä, joista ensimmäinen ilmestyy kuukauden päästä ja toinen ensi vuonna.

– Teen hommia tällä hetkellä muun muassa kantriyhtye Kinoksen ja Jarmo Hauhtosen soololevyn parissa, Tuomi kertoo.

Duo on ehtinyt tehdä muutaman menestyksekkään keikan ja lisää on tulossa.

– Buukattuna on Mallaskulman esiintymisen lisäksi pari yksityistilaisuutta. Lisää sekä julkisia että yksityisiä keikkoja täydentyy keikkakalenteriin tuon tuosta. Kunhan saadaan levynjulkkarikiertueiden aikataulut selville, uskallamme duollekin varata enemmän esiintymisiä. Tällä hetkellä teemme niitä Eelin kanssa noin 2–3 kuukaudessa, Tuomi toteaa.

Katariina Mäkinen-Önsoy