Raision Karusellipuistossa tarjotaan maksutonta opastusta kehitystä tukevaan leikkiin

RAISIO. Raision Karusellipuistossa järjestetään koko perheen liikuntaseikkailu tiistaina 22. elokuuta kello 16–19. Raision kehitysneuvola ja lastenneuvola tarjoavat tapahtumassa ohjattua toimintaa lasten ja aikuisten opiksi ja iloksi.

Lasten kehityksen ammattilaiset ja terapeutit ovat opastamassa vanhempia lapsen kehitystä tukevaan leikkiin tutussa arjen ympäristössä. Ammattilaisten vinkein opitaan, miten kiipeilyteline sopii laskutaitojen opetteluun, hiekkalaatikko muuttuu monipuoliseksi tasapainoiluradaksi ja sanasto karttuu tämän kaiken ohella.

Tapahtuma on suunnattu noin 3–7-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perheen pienemmille lapsille on järjestetty lapsiparkki siksi aikaa, kun aikuinen on kiertämässä toisen lapsen kanssa.

Karusellipuisto sijaitsee osoitteessa Alakoululaisenankee, Juhaninkuja 14 kohdalla. Paikalle on opastus Vaisaaren koulun parkkipaikalta.