Valkeavuoreen väistötiloja

PÄÄTÖKSENTEKO. Kaarinan kaupunginhallitus päätti 19. kesäkuuta, että Valkeavuoren A- ja B-rakennuksien oppilaiden luokkatiloille hankitaan väistötilat. Luokkatiloja koskevat väistötilat ovat arvion mukaan käytössä joulukuussa. Erikoisluokkien ja muiden vastaavien tilojen osalta väistötilaratkaisuja tutkitaan edelleen. Niiden osalta asiaan palataan kaupunginhallituksen elokuun kokouksissa.

Elokuussa kaupunginhallitus nimeää myös ohjausryhmän koulurakentamisen suunnittelun ja väistötilojen hankinnan ohjaamiseen.

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle 840 000 euron lisämäärärahaa Valkeavuoren koulun väistötiloista aiheutuviin kustannuksiin. Kaupunginvaltuusto pitää 26.6. ylimääräisen kokouksen, jossa se päättää lisämäärärahasta. Tilojen kilpailutus käynnistetään päätöksen jälkeen.