Suvilystit järjestetään taas yhteisvoimin

Merimaskun Suvilystit järjestetään ensi lauantaina 17.6. kello 12 alkaen. Ennen lystiä siivotaan ranta kuntoon.

TAPAHTUMAT. Merimaskun Suvilystit on todellinen merimaskulainen voimainponnistus, jossa eri alojen osaajat yhdistävät voimansa. Kolmatta kertaa tapahtuman järjestävä Hynttyyt yhteen -ryhmä on saanut luoduksi monipuolisen ohjelmakirjon.

Varsinaiset Suvilystit pääsevät vauhtiin lauantaina 17.6. kello 12 alkaen. Ennen varsinaisen ohjelman alkua siivotaan rantaa jo kello 10 alkaen. Suvilystimarkkinat avaa näyttävä kuplavolkkareiden paraati kello 12. Merimaskun teatteri järjestää draamallisen opastuskiertueen Merimaskun kirkossa kello 13 ja kello 15.

Merimaskun lossivahti 2017 julkaistaan kello 14.30 Merimasku-seuran toimesta. Merimaskun kirkonkylässä järjestettävässä tapahtumassa vieraita viihdyttävät tanssimusiikilla Trio Esa Veli ja Pennitön Uneksija markkina-alueella ja hanuristi Markku Tuokko Villa Augustan edustalla.

TSS