Nallen puhalluskonsertti avaa Lasten Musiikkijuhlat

Turun filharmonisen orkesterin vaskipuhallinryhmän soittajien käsissä jopa puutarhaletkuista saa aikaiseksi musiikkia. Tässä soi iloinen Putte-possun nimipäivät -kappale, joka kuullaan Naantalissa osana Nallen puhalluskonsertin ohjelmistoa 8. kesäkuuta. Kuva: Ragip Önsoy.

Naantalissa koetaan iloa ja riemua konserttien, teatterin, kuvataiteiden ja satujen parissa neljättä kertaa järjestettävillä lasten ikiomilla festivaaleilla. Esimakua tapahtuman avaavan Nallen puhalluskonsertin ohjelmistosta voi kurkistaa täältä.

TAPAHTUMAT. Naantalin Lasten Musiikkijuhlat avataan Nallen puhalluskonsertilla Naantalin Kylpylän Ballroomissa torstaina 8. kesäkuuta. Konsertissa seikkailee iloinen Nalle (teatterinjohtaja Jukka Aaltonen) muusikkoystävineen (pianisti Pasi Helin ja Turun filharmonisen orkesterin vaskipuhallinryhmä), jotka soittavat puhaltimien lisäksi puutarhaletkuja.

Avajaispäivänä voi nauttia myös Pienen Kirjapuodin Lasten satutunnista sekä Naantalin Teatterin satuteatteriesityksestä Kolme porsasta. Perjantaina 9.6. Naantalin Teatteri esittää Kolme porsasta, jonka jälkeen päivän ohjelma jatkuu Lasten konserttitapahtumalla, jossa esiintyvät Naantalin musiikkiopiston lapset ja nuoret.

Lauantaina 10.6. vietetään suuren suosion jo kolmena kesänä saavuttanutta iloista Naantalin Lastenjuhlaa Kirkkopuistossa monipuolisen ohjelman parissa. Ohjelmassa on Aura Brass Bandin musiikkia, liikuntaleikkejä, aarteenetsintää, Pienen kirjapuodin satunurkkaus, keppihevosia, ilmapalloja ja paljon muuta. Lastenjuhlan jälkeen lauantaina Naantalin Kylpylässä esiintyy Pikku Papun Orkesteri, joka on yksi tämän hetken pidetyimmistä lastenmusiikkiorkestereista. Tässä mukaansatempaavassa konsertissa lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä muun muassa Pikku Kakkosesta tuttujen laulujen parissa.

Sunnuntaina 11.6. vietetään Naantalin museon puutarhassa perinteistä Lasten museopäivää, jossa lapset saavat kokeilla entisajan askareita. Sen jälkeen nautitaan vielä Naantalin Musiikkijuhlien mestarikurssilaisten Iltapäiväsoitosta Naantalin Kylpylässä. Lasten Musiikkijuhlien uutuutena 2017 on kaksipäiväiset Lasten Teatterileirit, jotka järjestää Naantalin Teatteri.

Naantalin Lastenjuhla, mestarikurssilaisten iltapäiväsoitto, lasten museopäivä ja satutunnit ovat maksuttomia.

TSS