Kekäle avaa syksyllä Myllyssä

Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle ja Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki. Kuva: Mika Leinonen.

Kauppakeskuksen muotikatu täydentyy, kun vaatekauppa Kekäle rantautuu Kauppakeskus Myllyyn syksyllä. Noin 1100-neliöinen myymälä sijoittuu kauppakeskuksen toiseen kerrokseen.

YRITYSUUTISET. Vaatekauppaan erikoistunut Kekäle avaa elokuun 31:ntenä päivänä ensimmäisen myymälänsä Varsinais-Suomessa, kun kauppakeskus Myllyssä avataan pinta-alaltaan noin 1100 neliömetrin suuruinen myymälä.

Haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja Mylly valikoitui toimivana kauppapaikkana. Myllystä löytyi meille juuri sopiva liiketila, joten päätös uuden liikkeen avaamisesta oli helppo tehdä, kertoo Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle.

Kolmannessa polvessa toimivan ja jo vuonna 1957 perustetun Kekäle-ketjun liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 200 työntekijää. Myllyn myymälä työllistää noin 15 kaupan alan ammattilaista, joiden rekrytointi on jo aloitettu.

Huippubrändejä ja henkilökohtaista asiakaspalvelua

Kekäleen valikoimasta löytyy yli sata kotimaista ja kansainvälistä huippumerkkiä naisille, miehille ja nuorille.

Merkkivalikoimamme on koottu kotimaisista ja kansainvälisistä huippumerkeistä huolella asiakkaillemme sopivaksi. Henkilökohtaisella asiakaspalvelulla löydämme merkeistä jokaiselle asiakkaalle sopivimmat asukokonaisuudet ja autamme heitä löytämään pukeutumisen ilon, Kekäke kertoo.
Kekäleen ja useiden muiden uusien toimijoiden tulo Myllyyn osoittaa sen, että Mylly on alueen kiinnostavin kauppapaikka, jonka vetovoima pysyy ja paranee. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakasmäärän kasvuun, se on ylittänyt tavoitteemme. Mylly on profiloitunut, ei vain Turun seutukunnan vaan koko maakunnan kauppakeskukseksi, joka on perheiden ykkösvalinta, iloitsee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

TSS