Ekumeeninen ulkoilmajumalanpalvelus Raision Wanhan Pappilan puistossa

SEURAKUNTA. Raisiossa kokoonnutaan ulkoilmajumalanpalvelukseen sunnuntaina 18.6. klo 14. Kesäinen jumalanpalvelus Wanhan Pappilan puistossa toteutetaan ekumenian hengessä, kun edustettuina ovat luterilainen, katolinen, ortodoksinen ja vapaakirkko ja mukana on piispa, kirkkoherroja ja pappeja eri kirkkokunnista: piispa Kaarlo Kalliala luterilaisesta kirkosta, kirkkoherra Peter Gebara katolisesta kirkosta, kirkkoherra Ion Durac ortodoksisesta kirkosta ja pastori Arto Koivukoski Suomen Vapaakirkosta sekä kirkkoherra Pertti Ruotsalo ja pastori Jyrki Rautiainen Raision seurakunnasta.

Musiikista vastaavat kanttori Stephen Evans ja Pyhän Martin Laulajat, johtajanaan Katarina Engström sekä katolinen kuoro Schola Gregoriana Aboensis.

Jumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla kenttäkeittiön hernekeittoa ja kirkkokahvit puistomaisemissa. Lapsia varten on tilaisuudessa mukana myös lastenohjaajia.

Lähistön parkkipaikat saattavat täyttyä nopeastikin, joten messuun saapuvien kannattaa harkita myös muita kulkuvälineitä. Sunnuntaina 18.6. ei Raision kirkossa vietetä aamumessua, vaan kaikki toivotetaan tervetulleiksi tähän iltapäivällä klo 14 alkavaan ulkoilmajumalanpalvelukseen seurakuntatalon vieressä sijaitsevaan Wanhan Pappilan pihapuistoon.

TSS