Kaarinan keskustan aluetyöryhmä esittäytyy Vaparissa

KAARINA. Kaarinan keskustan aluetyöryhmä järjestää koko perheen tapahtuman Vaparissa keskiviikkona 10. toukokuuta kello 17–19.30. Samaan päivään osuu myös Unelmien liikuntapäivä, joka on huomioitu ohjelmassa. Aikuiset voivat käydä kokeilemassa lavista ja lapsille on järjestetty monenmoista mukavaa liikunnallista toimintaa. Keskusta-alueen kehittämistä koskevaan kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Kyselyyn voi vastata paikan päällä. Tarjolla on kahvia, teetä, mehua, makkaraa ja leivonnaisia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kaarinan kaupungin aluetyö on jatkoa muutama vuosi sitten käynnistyneelle Askel-hankkeelle. Aluetyön avulla halutaan luoda yhteisöllisyyttä ja saada kaupungin eri alueiden asukkaiden toiveet ja tarpeet esille. Aluetyöryhmä toimii viestinviejänä asukkaiden ja kaupungin toimijoiden välillä. Keskustan aluetyöryhmän toimialueeseen kuuluu kaupungin ydinkeskustan lisäksi Hakalanmäki, Hovipelto, Hovirinta, Hulkkio, Kesämäki, Koristo, Krossi, Kuhilaspelto, Kärki, Ladjakoski, Veitenmäki, Rauhalinna, Soukkio, Voivala, Vättilä ja Ylikylä. Keskustan lisäksi myös Kuusistossa, Littoisissa, Piispanristillä ja Piikkiössä on omat aluetyöryhmänsä.

Mukana keskustan aluetapahtumassa ovat Ammattiopisto Livia, Eläkeliiton Kaarinan osasto, Hovirinnan koulun vanhempainyhdistys, Kaarinan kulkijat, Kaarinan luonnonsuojeluyhdistys, Kaarinan nuorisoklubi Qaran, Kaarina-Seura, Kansalaistoiminnan keskus Puntari, nuorisopalvelut, Opetuskoti Pikku-Mustikka, Roska-Röllit, SPR Kaarinan-Piikkiön osasto ja viheralueet-yksikkö. Myös Kaarinan keskustan lähivuosien suuret rakennushankkeet esittäytyvät. Paikalla ovat Hovirinnan rannan suunnitteluryhmä, Hovirinnan palvelutalon päivätoiminta ja asumispalvelujen koordinaattori kertomassa Palvelutori Eerikistä sekä kirjastopalvelut kertomassa uudesta pääkirjastosta ja Kaarina-talosta.

Keskustan aluetyöryhmään kuuluvat Juha Haanpää nuorisopalveluista, Tiina Huhtala varhaiskasvatuksesta, Mirjo Kanervavuori perhekeskuksesta, Eliisa Lintunen kouluterveydenhoidosta, Minna M. Nieminen Hovirinnan palvelukeskuksesta, Tuire Rintala Valkeavuoren koulusta, Salla Saarinen sosiaalipalveluista, Emmi Virtanen Hovirinnan koulusta, Sari Saarela kirjastosta, Jenni Tolonen Pikku-Mustikasta, Timo Laaksonen Mainingista ja Maija Söderblom SPR:stä. Aluetyöryhmäläisiä voi tavata Vaparin tapahtumassa.

TSS