Paimiossa monipuoliset rakennusmessut

Paimion Yrittäjien sihteeri Salla Axelin kertoi lauantaina 22.4. järjestettävästä tapahtumasta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Paimio rakentaa, sisustaa ja remontoi -messut kokoaa paikan päälle paikalliset toimijat. Järjestäjät haluavat pitää messut pienimuotoisena, mutta näytteilleasettajien määrä on lisääntynyt jatkuvasti.

PAIMIO. Kevät on perinteisesti uuden tulemisen aikaa. Ihmiset innostuvat kodin kunnostamisesta aivan uudella tavalla, kun valon ja lämmön määrä ulkona lisääntyy. Tähän ajankohtaan iskee myös Paimio rakentaa, sisustaa ja remontoi -messut, joka järjestetään lauantaina 22.4. Paimion kurssikeskuksessa. Tapahtuman järjestää Paimion Yrittäjät yhteistyössä kaupungin kanssa.

– Ajatuksena on saada paikalliset yrittäjät ja toimijat sekä tietysti kaikki paimiolaiset saman katon alle. Kyse on matalan kynnyksen tapahtumasta, joka on kaikille tulijoille maksuton, Paimion Yrittäjien sihteeri Salla Axelin kertoo.

Tapahtuman tarkoituksena on kertoa Paimion omien yritysten laajasta osaamistasosta ja myös kaupungin rakentamiseen liittyvistä palveluista.

– Paikan päälle voi tulla hakemaan vinkkejä esimerkiksi vajan remontoimiseen, pihan kunnostamiseen tai vaikkapa tapetoimiseen, Axelin vihjaa.

Alunperin järjestäjät ajattelivat pitää tapahtuman pienimuotoisena, mutta nyt näytteilleasettajien määrä on kasvanut niin paljon, että paikan päälle saapuu lähes 30 yritystä ja toimijaa.

– Tapahtuma on sopiva myös lapsille, sillä kurssikeskuksen ulkopuolella on nähtävissä erilaisia työkoneita kaivureista lähtien, Axelin sanoo.

Kimmo Muttilainen