Nainen aiheena naistenpäivän Miestenillassa

Sinikka Svärdin kuvaajana Kyösti Niemelä ja Joel Hallikaisen kuvaajana Hannu Jukola.

Raision seurakunnan uudenlainen miestentoiminta kehittyy koko ajan ja esimerkiksi Miesten iltavapaita käy viettämässä jo iso joukko lähiseudun miehiä. Naistenpäivän Miestenillassa aiheena on luonnollisesti Nainen.

SEURAKUNTA. Raision seudun miehet kokoontuvat jälleen viettämään Miesten iltavapaata Raision seurakuntatalolle keskiviikkona 8.3. klo 18.

Illan puheenaiheena on tällä kertaa Nainen, ja aihetta käsitellään sekä musiikin että puheen kautta.

Puhujavieraaksi saapuu Sinikka Svärd, joka on muun muassa sanoittanut lukuisia tunnettuja lauluja maamme eturivin tähdille sekä julkaissut runokirjoja. Illan aikana on luvassa ainakin huumorilla höystettyä faktaa naisista niin miehen kuin naisen silmin.

Joel Hallikainen on yksi illan isännistä ja vastaa musiikkiosuudesta. Naistenpäivänä ilmestyy myös Hallikaisen uusi single Nainen, joka muiden laulujen ohella luonnollisesti kuullaan tämän naisaiheisen miestenillan aikana.

Iltaan mahtuu iloa ja naurua, mutta samalla pohditaan myös vakavammin, mikä merkitys naisella on miehen elämässä, ja tarkoituksena on saada kotiinkin vietäväksi jotakin hyvää.

Miesten iltavapaat ovat osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon on helppo tulla mukaan ja johon osallistuu kasvava joukko eri-ikäisiä miehiä Raisiosta ja ympäristökunnistakin.

Jo kymmenet miehet ovat löytäneet tiensä Iltavapaille, joiden rennossa ilmapiirissä viihdytään musiikkia ja tarinointia kuunnellen. Myös vapaalle keskustelulle jää aikaa, kun ilta jatkuu yhteisen iltapalan äärellä.

Miehille tarkoitettua toimintaa kehitetään Raisiossa edelleen. Mukana suunnittelussa on seurakuntalaisista koostuva miestiimi, joka haluaa olla rakentamassa matalan kynnyksen tapahtumia, sellaisia, joihin heidän itsensä ja muidenkin miesten olisi helppoa ja kiinnostavaa tulla mukaan.

Kaikki seudun miehet ovat lämpimästi tervetulleita viettämään Miesten iltavapaata ja osallistumaan muuhunkin miehille suunnattuun toimintaan Raision seurakunnassa.

TSS