Maskuun valmistuvalle liikenneasemalle hampurilaisjätti

Maskuun joulukuussa valmistuvaan liikenneasemaan tulee myös Burger King. Kuva: Burger King.

YRITYSUUTISET. Valtatie 8:n varteen, Humikkalan liittymän liepeillä sijaitsevaan Rivieran yritysalueelle rakennetaan paraikaa Neste K -liikenneasemaa. 1200 neliömetrin suuruisen liikenneaseman on määrä olla valmis joulukuussa ja aseman yhteyteen nousee myös maailman toiseksi suurimpaan hampurilaisketjuun lukeutuvan Burger Kingin ravintola.

Nesteen ja K-ryhmän yhteisiä asemia löytyy lähes 70 kappaletta ympäri Suomea. Jokainen näistä uudistetaan kuluvan vuoden loppuun mennessä. Samalla on tavoitteena rakentaa noin 100 Neste K -aseman verkosto.

Tiedotteessa kerrotaan, että Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

TSS