Liikunnan riemu näkyy Myllyssä talvilomaviikolla

Turku Skating Clubin tytöt, Emilia ja Erika, testaamassa Mylly Skating –luistelurataa.

RAISIO. Kauppakeskus Mylly viihdyttää hiihtolomalaisia ensi viikolla monipuolisella ohjelmatarjonnallaan. Sporttiviikon vetonaulana on sisäluistelurata, jossa voi luistella säällä kuin säällä.

– Tarjoamme asiakkaillemme laajan kattauksen sporttista ohjelmaa hiihtoloman jokaisena päivänä. Eri puolilla kauppakeskusta on lajiesittelypisteitä, liikuntakouluja ja virikkeitä aktiiviseen arkeen. On lämäritutkaa, nyrkkeily- ja thai-nyrkkeilykouluja, temppurataa ja vaikka mitä kivaa aktiviteettia koko perheelle, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

Mylly on hankkinut sporttiselle talvilomaviikolle vetonaulakseen peräti 600-neliömetrisen sisäluisteluradan.

– Perheen pienimpien harjoitellessa luistelua vanhemmat voivat rauhassa istua vaikka kahvilla, Kivimäki tuumaa.

Maksuton Mylly Skating -rata löytyy Prisman puoleisesta päädystä ja se on avoinna 18.2.–5.3. arkisin kello 12–20 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 11–18. Maksuttomalla radalla voi luistella omilla tai paikan päältä vuokratuilla luistimilla.

Ohjelmallinen hiihtolomaviikko huipentuu lauantaina 25.2. teinitähti Benjaminin ja tanssijoiden esitykseen Myllyntorilla. Sporttiviikon koko ohjelma on luettavissa Myllyn verkkosivuilla http://www.kauppakeskusmylly.fi/sporttiviikko-innostaa-liikkumaan/

TSS