Juha Rinta-Jouppi nousee Nousiaisten kunnan johtoon

Juha Rinta-Jouppi hoitaa vuoden 2018 loppuun asti kunnanjohtajan tehtävää oman viran ohessa, kun nykyinen kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä siirtyy eläkkeelle.

Nousiaisten kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä on irtisanoutunut työtehtävästään 1.9.2017 alkaen siirtyessään eläkkeelle. Uutta kunnanjohtaja ei valittu, vaan hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi hoitaa tehtäviä oman töidensä ohessa.

NOUSIAINEN. Nousiaisten kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä siirtyy eläkkeelle 1.9.2017 alkaen. Hänen viimeinen työpäivänsä on kuitenkin jo 3.5., sillä ennen oloneuvoksen päiville siirtymistään Kylämäki pitää kunnahallituksen myöntämänä hänelle kertyneitä vuosilomapäiviä, säästövapaita ja ns. saldovapaita.

Nousiaisiin ei toistaiseksi täytetä kunnanjohtajan virkaa vakinaisesti. Hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi siirtyy oman suostumuksensa mukaisesti hoitamaan kunnanjohtajan virkaa oman virkansa ohessa määräajalla 4.5.2017–31.12.2018.

TSS