Raisiossa konsertoidaan Syyrian lasten hyväksi

Konsertin juontaa Laura Siltala.

RAISIO. Raision kirkossa järjestetään viattomien lasten päivänä 28. joulukuuta kaksi hyväntekeväisyyskonserttia, joista ensimmäinen alkaa klo 15 ja toinen klo 18.

Tilaisuuksissa on mukana monia esiintyjiä. Musiikista vastaavat mm. Petri Laaksonen, Jukka Salminen, Olli Helenius, Pieni Suuri Seikkailu, Thomas Groove, Watti & Friends ja Three Bass. Taiteilija Rauli Mård maalaa tilaisuuden aikana taulun livenä ja tarinan kertojana kuullaan Kiisi Isotaloa. Konsertit juontaa omasta talk showstaan tunnettu Laura Siltala.

– Ensimmäinen konsertti on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille ja toinen erityisesti aikuisille ja nuorille, mutta molempiin ovat kaikki tervetulleita, Raision seurakunta tiedottaa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Paikan päällä on myytävänä käsiohjelmia ja konsertissa kerätään myös kolehti Syyrian lasten auttamiseksi. Konsertin tuotto ohjataan eteenpäin Kirkon Ulkomaanavun (KUA) kautta.

Maksuttoman pääsylipun paikan varmistamiseksi voi varata Raision seurakunnan verkkosivuilla.