Pyhän Martin Laulajat konsertoivat Raision kirkossa lauantaina

RAISIO. Raision kirkossa järjestetään lauantaina 17. joulukuuta klo 19 Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti. Tulvii riemu sydämeeni -konsertissa kuullaan suomalaisten joululaulujen lisäksi saksalaisia joululauluja reformaation merkkivuoden kunniaksi.

Pyhän Martin Laulajat on iloinen ja energinen lauluyhtye, jonka laaja ohjelmisto ulottuu keskiaikaisesta musiikista negrospirituaaleihin, modernimmasta kirkkomusiikista kansanlauluihin, viihteeseen tai vaikkapa jazziin. Sen nykyisessä kokoonpanossa on viisi laulajaa Raisiosta ja sen ympäristökunnista: Katarina Engström, Tuija Savolainen, Minna Tarvola, Ismo Gröndahl ja Risto Savolainen.

Pyhän Martin Laulajat tuovat konsertissaan joulun säveliä Saksasta, suomalaisten säveltäjien lauluja unohtamatta. Reformaation merkkivuotta muistetaan erityisesti J.S. Bachin sävellyksillä ja sovituksilla sekä Lutherin jouluvirrellä. Suomalaisista säveltäjistä konsertissa kuullaan mm. Ilkka Kuusiston ja Heikki Liimolan joululauluja.

Konserttiin on vapaa pääsy.