K-Market Toravuoren uusi kauppias Roger Martinez panostaa lähiruokaan

YRITYSUUTISET. Raision K-Market Toravuori saa 9. tammikuuta alkaen K-kauppiaan. Elokuussa Valintatalosta K-Marketiksi muutetun ruokakaupan uudeksi kauppiaaksi tulee Roger Martinez (41).

Martinez aloitti kauppiasuransa vuonna 2011 Neste K Martinkadun kauppiaana. Joulukuun lopussa Roger siirtyy sivuun Martinkadulta jatkaakseen K-Market Toravuoren kauppiaana. Aiempaa työuraa häneltä löytyy myös Turusta K-Market Portsasta ja Neste K Kaskentieltä.

Kauppias lähtee kehittämään ruokakaupan valikoimia askel kerrallaan.

– Koko valikoima käydään läpi. Ensivaiheessa tuon valikoimiin enemmän lähialueella tuotettua lähiruokaa ja kehitän erityisesti hedelmä- ja vihannesosastoa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita, K-kauppias Roger Martinez kertoo.

Kun kaupasta tulee kauppiasvetoinen, myös asiakkaille avautuu aiempaa paremmat mahdollisuudet vaikuttaa oman lähikauppansa valikoimiin.

– Kuuntelen tarkasti asiakkaiden toiveita valikoimien ja kaupan palvelun kehittämiseksi. Toivon kaupan uusilta ja vanhoilta asiakkailta paljon toiveita ja ideoita”, Martinez sanoo.

K-Market Toravuoren henkilökunta siirtyy kauppiaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Lupaukseni asiakkaille on, että kaupassa on kiva käydä. Minä ja koko henkilökuntani olemme valmiina ja motivoituneena toteuttamaan tätä lupausta joka päivä, Martinez sanoo.

Roger Martinezin perheeseen kuuluvat vaimo ja 16-vuotias poika. Vapaa-aikanaan hän harrastaa judoa, thainyrkkeilyä ja lumilautailua.

Siwat ja Valintatalot muutetaan K-Marketeiksi, ja vuoden 2018 aikana kaikki K-Marketiksi muutetut kaupat on siirretty K-kauppiaiden hallintaan. Lähes 20 K-Marketiksi muutettua Siwaa ja Valintataloa siirtyy K-kauppiaille vuodenvaihteeseen mennessä ja ensi vuonna jopa 200 kauppaa saa K-kauppiaan.