Enkeli taivaan kajahtaa vielä kerran Raision kirkossa

Enkeli taivaan vielä kerran -tilaisuus jatkaa joulun ilosanomaa 4. tammikuuta Raision kirkossa.

SEURAKUNTA. Raision kirkossa on keskiviikkona 4. tammikuuta klo 18 tilaisuus vielä kerran ennen loppiaista nauttia joulun tunnelmasta, joululauluista ja niistä tehdyistä sovituksista ja muunnoksista. Laulut välittävät kirkon hyvää sanomaa ja tuovat joulumieltä kultakruunujen ja joulukuusen valaistuksessa.

Konsertissa mezzosopraano Elise Kinnunen laulaa Simojoen Tulkoon joulun, Schubertin Ave Marian ja Adamin Oi jouluyön. Stephen Evans puolestaan soittaa uruilla Adlerin, Brahmsin ja Janacekin versiot virrestä On ruusu Iisain juuren sekä Bachin, Pachelbelin ja Waltherin muunnelmat virrestä Enkeli taivaan. Tervetuliaissanat lausuu kirkkoherra Pertti Ruotsalo.

Kinnunen on opiskellut klassista laulua vuodesta 2012 alkaen turkulaisen Katriina Virran johdolla. Kinnunen on esiintynyt useissa lied-konserteissa ja pitänyt myös omia konsertteja. Hän on laulanut myös Turun oopperataide ry.n oopperassa. Kinnunen laulaa Turun oopperakuorossa alttona ja on toiminut myös kuoron solistina. Näyttämöilmaisusta Kinnunen on löytänyt täydentävää tukea laulujen tulkintaan.

Englantilaissyntyinen Evans viettää ensimmäisen joulunsa Raision keskiaikaisessa kirkossa, joka suorastaan tihkuu perinteitä ja monella tavoin muistuttaa Oxfordin yliopiston ”collegekappelia”. Hän toimii Raision seurakunnan vs. johtavana kanttorina vuonden 2018 elokuun loppuun saakka.

Kirkkoherra Pertti Ruotsalo toimii myös Naantalin rovastikunnan lääninrovastina.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa viisi euroa.

TSS