Auto-Center Raisio on Toyotan Vuoden jälleenmyyjä

Varsinais-Suomen Auto-Center Raision myyntijohtaja Tiitus Unhola (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Antti Ala-Nissilä ovat tyytyväisiä saamaansa palkintoon, mutta eivät jää paistattelemaan parrasvaloissa, sillä myös ensi vuodeksi on luvassa uudistuksia.

RAISIO. Varsinais-Suomen Auto-Centerin Raision liike on valittu tämän vuoden parhaaksi Toyotan jälleenmyyjäksi. Toyota Auto Finland Oy myöntää Vuoden jälleenmyyjä -palkinnon vuosittain sellaiselle autoliikkeelle, jonka toiminta on kuluvan vuoden aikana ollut kokonaisuutena erinomaista liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla mitattuna.

Vuoden jälleenmyyjä julkistettiin Toyotan jälleenmyyjäkokouksessa Jyväskylässä 25.11.2016. Liikkeen moniulotteista osaamista juhlisti osaltaan erikoismaalattu Toyotan uutuusmalli C-HR, johon muut kokousvieraat saivat kirjoittaa onnitteluterveisensä kollegaliikkeen edustajille.

Liikkeen hallituksen puheenjohtaja Antti Ala-Nissilä tiimeineen vastaanotti Jyväskylässä perinteen mukaisen palkintonsa: kuvanveistäjä Kimmo Pyykön Guru-patsaan. Suurikokoisempi Iso-Guru -kiertopalkinto on kunniapaikalla esillä raisiolaisessa Toyota-liikkeessä vuoden 2017 loppupuolelle saakka.

Varsinais-Suomen Auto-Center Raisio on tehnyt erinomaista työtä lähes kaikilla autoliikkeen toiminta-alueilla. Erityisesti tulokset automyynnissä sekä rahoitus- ja palvelutuotemyynneissä ovat aivan ehdotonta valtakunnan kärkeä. Maininnan arvoista on myös vahvasti kehityshaluinen ote liiketoimintaan, joka on vuoden 2016 aikana näkynyt mm. uusina toimitilainvestointeina vaihtoautomyyntiä tukemaan, totesi Toyota Auto Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Skogster.

Raision myymälä sai maaliskuussa lähes 4 000 lisäneliötä uuden vaihtoautohallin myötä.

Nyt meillä on Turun alueen suurimmat sisätilat vaihtoautomyynnille. Samalla uusimme koko myymälän ulkonäön ja myylänkalusteet, kertoo Raision pisteen myyntijohtaja Tiitus Unhola.

Varsinais-Suomen Auto-Center Raisio on saanut saman palkinnon kerran ennenkin vuonna 2005.

Myös ensi vuonna liike jatkaa uudistusten viitoittamalla tiellä.

Täytämme ensi vuoden helmikuussa 30 vuotta. Silloin pidetään jonkinlainen juhla ja sen ympärille rakennetaan tarjoustoimintaa, suunnittelee Unhola.

Raision liikkeen moniulotteista osaamista juhlisti osaltaan erikoismaalattu Toyotan uutuusmalli C-HR, johon Toyotan jälleenmyyjäkokouksen osallistujat saivat kirjoittaa onnitteluterveisensä kollegaliikkeen edustajille.
Raision liikkeen moniulotteista osaamista juhlisti osaltaan erikoismaalattu Toyotan uutuusmalli C-HR, johon Toyotan jälleenmyyjäkokouksen osallistujat saivat kirjoittaa onnitteluterveisensä kollegaliikkeen edustajille.

Janica Vilen