SAUVO. Sauvossa, ravintola Kalle’s Backassa, saa 18. marraskuuta ensi-iltansa komedia Vessa on tuollapäin. Japanilaisen nykykirjailijan, Minoru Betsuyakun yksinäytöksinen komedia kahdelle näyttelijälle on hillittömän hauska yrittämättä kuitenkaan naurattaa.

Komedia leikittelee terävällä vuoropuhelulla, ihmisten erilaisuudella ja sokealla optimismilla. Konkarinäyttelijät Sari Stenlund ja Tapio Väntsi haastavat toisensa pistämään parastaan katsojien iloksi.

Tarina alkaa, kun nainen aikoo jättää jäähyväiset maailmalle. Auttamisen halu sotkee hänen suunnitelmansa, kun hän tapaa miehen, jonka liikeidea on omituinen.

Teatteri-ilta alkaa pitkän kaavan jouluillallisella klo 18. Ruokailun jälkeen on teatteriesityksen vuoro, klo 20. Esitys kestää noin tunnin. Sen jälkeen on mahdollisuus jäädä viettämään iltaa Kalle’s Backaan trubaduurimusiikin pariin.