Liedon Säästöpankilla on uusi konttorinjohtaja Raisiossa ja Naantalissa

YRITYSUUTISET. Lietolainen 29-vuotias tradenomi Saara-Sofia Nieminen on aloittanut Liedon Säästöpankin konttorinjohtajana Raisiossa 15. syyskuuta ja Naantalissa 15. marraskuuta. Työ kahden konttorin johtajana on tähän asti ollut kiireistä, antoisaa ja innostavaa.

Liedon Säästöpankissa on käynnissä organisaatiomuutos. Tehtäväni konttorinjohtajana on tukea pankin asiantuntijoita Raision ja Naantalin konttoreissa ja varmistaa, että palvelumme on jatkossakin ensiluokkaista. Molemmissa konttoreissa on tällä hetkellä neljä työntekijää ja erityisesti asiantuntijuutemme yritys- ja varainhoitoasiakkaiden osalta tulee muutoksen myötä paranemaan, Nieminen kertoo.

Nieminen on tehnyt koko työuransa Liedon Säästöpankissa.

Opiskeluaikana ensimmäinen työharjoittelupaikkani oli Liedon Säästöpankin kauppatorin konttorilla Turussa. Siitä asti olen ollut talossa. Ja asiakkaana olen ollut ihan pikkutytöstä asti. Muistan vieläkin, miten asioin lapsena Liedon Säästöpankin Littoisten konttorissa, hän muistelee.

Uusien haasteiden pariin hän astuu mielestään mielenkiintoisessa käännekohdassa.

Pankkialalla on nyt tietynlainen murros. Kaikki on menossa nettiin, mutta toisaalta meidän suurin valttimme on nimenomaan paikallinen hyvä palvelu. Uskon, että se tulee olemaan kilpailuvalttimme jatkossakin, vaikka olemmekin hyvin mukana myös digitalisaatiossa. Esimerkiksi mobiilipankkimme on saanut paljon kiitosta, hän pohtii.

Janica Vilen