Raision Wai Thai hieronta tarjoaa akupisteisiin perustuvaa hierontaa

YRITYSUUTISET. Wai Thai hieronta aloitti toimintansa Raision keskustassa sijaitsevan Thai Food Marketin yhteydessä huhtikuun alussa. Yrittäjä Petri Nummi kertoo hoitolan tarjoavan perinteisiä hierontapalveluja kahden koulutetun hierojan toimesta.

– Kyseessä on aito thaihieronta, jossa yhdistyvät perinteinen akupunktio, intialainen lääketiede, buddhismin opit lääketieteestä sekä joogan venytysliikkeet, Nummi sanoo.
– Perinteisellä thaihieronnalla ei ole mitään tekemistä seksipalveluiden kanssa, kuten virheellisesti saatetaan luulla, Nummi huomauttaa.

Perinteisen thaihieronnan, jossa käsitellään kehon läpi kulkevia energialinjoja, filosofia on pitkälti sama kuin akupunktiossa. Hoidossa kehoa venytetään ja painellaan käsillä ja jaloilla.

– Palveluihin kuuluu perinteinen thaimaalainen päähieronta, jalkahieronta ja klassinen thaihieronta, esittelee Nummi.
– Jokaisen hoitokerran alussa asiakkaalle tarjotaan kuppi vihreää teetä tai inkivääriteetä sekä riisikeksejä, lisää Nummi.

Turun seudulla varsinaista hierontaa tarjoavia hoitoloita on hyvin vähän.

– Kun muutimme viime kesäkuussa uusiin tiloihin Tasalanaukiolle, ajatuksenamme oli lisätä palvelutarjontaamme. Ja kun Raisiossa tai lähiseudulla ei ollut perinteistä thaihierontaa entuudestaan tarjolla, päätimme valjastaa myymälätilan yhteydessä olevan huoneen hoitolakäyttöön, Nummi selittää.

Nummi on pyörittänyt vaimonsa kanssa thaimaalaista ruokakauppaa Raisiossa kahdeksan vuoden ajan. Hiljattain Thai Food Market laajensi toimintaansa myös verkkokaupan puolelle.

Katariina Mäkinen-Önsoy